En liten historia

Det var en gång en liten nalle. Nallen var bästa kompis med en liten pojke. Dom var alltid tillsammans. Men en dag så gick den lilla nallen iväg på ett litet äventyr. Den lilla nallen mötte en massa andra små djur och blev kompis med dom också. Den lilla nallen återvände till den lilla pojken och sa att allting var roligt på det lilla äventyret. En dag så bestämde sig den lilla nallen för att gå på ett till litet äventyr och lämnade den lilla pojken än en gång, men den lilla pojken kände på sig att det var något som inte stod rätt till. Det tog ett långt litet tag innan han hörde av den lilla nallen. Den lilla pojken fick då höra att den lilla nallen hade träffat en annan liten pojke. Den lilla pojken blev glad för en stund och tyckte det var roligt att den lilla nallen hade hittat en till liten kompis.

Det gick dagar innan den lilla pojken hörde av den lilla nallen igen, men den lilla nallen skulle inte komma hem till den lilla pojken, den skulle vara med den andra lilla pojken.

Den lilla pojken blev ledsen och trodde han hade förlorat en liten men viktig vän, men så en dag, då den lilla pojken hade växt och blivit en stor pojke, så kom den lilla nallen tillbaka. Den lilla nallen hade också växt.

Den stora nallen berättade att han hade varit på ett stort äventyr och skulle iväg igen, men den stora nallen lovade den stora pojken att hälsa på någon gång då och då så de inte skulle glömma bort varandra.

"Önsketänkande" =/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0